One response to “Pembelajaran Kepedulian Dari Kanjeng Sunan Drajat: Ajaran Catur Piwulang”

  1. soeseyo soehadi

    Asah jiwa (ngaji) ojo mung mocho ananging kudu ngerteni piwulang, maksud lan karepe,

Leave a Reply